Konkurs z BH Cosmetics!

9/27/2012 Marta Gałuszka 65 Comments

Cześć!

Obiecałam Wam konkurs, w którym do wygrania będą produkty firmy BH Cosmetics. Słowa dotrzymuję :) Nagrody są dwie, jedna - główna , na którą będzie trzeba się trochę pomęczyć, ale jest tego zdecydowanie warta - paleta BH Cosmetics Party Girl Palette i zestaw pędzelków w etui oraz druga, która zostanie rozlosowana wśród pozostałych uczestniczek konkursu - paleta BH Cosmetics Party Girl Palette. Ale to na pewno nie ostatni konkurs na blogu, bo wkrótce będzie więcej, a nagrody będą takie, że sama Wam zazdroszczę możliwości ich wygrania! Stay tunned!





Makijaż inspirowany gwiazdą

Zadaniem konkursowym, za które można zgarnąć nagrodę główną pod postacią palety Party Girl i zestawu pędzli jest wykonanie makijażu inspirowanego jakąś gwiazdą (polską lub zagraniczną), powtarzam INSPIROWANEGO! Czyli nie kopiujemy bezmyślnie, a tworzymy makijaż, który nam się z daną osobą kojarzy. Może być to zarówno makijaż wieczorowy, jak i abstrakcyjny. Zgłoszone prace zostaną opublikowane na blogu i poddane głosowaniu obserwatorek/ów bloga. Ale to mój głos będzie decydujący - głosy pomogą mi tylko uformować ścisłą czołówkę, spośród której wybiorę zwyciężczynię. Regulamin konkursu znajdziecie poniżej.



Regulamin konkursu "Makijaż inspirowany gwiazdą":
1. Organizatorem i jednocześnie sponsorem nagród konkursu jest blog trustmyself-make-up.blogspot.com.
2. Niniejszy konkurs adresowany jest wyłącznie do publicznych obserwatorów bloga.
3. Uczestnicy mają za zadanie wykonać makijaż inspirowany dowolnie wybraną przez siebie gwiazdą i przesłać poprzez e-mail na adres trustmyself@o2.pl co najmniej 2-3 zdjęcia (w tym jedno z widoczną karteczką z nazwą konkursu i aktualną datą trzymaną w dłoniach przez modelkę) makijażu - jedno całej twarzy i co najmniej jedno zbliżenie na oko, a także dodatkowo zdjęcie gwiazdy, która posłużyła uczestnikowi za inspirację. Zdjęcia powinny być minimalnej rozdzielczości 800x600 pikseli, ale nie większe niż 2MB każde (20MB na całego e-maila). W tytule e-maila należy wpisać "Makijaż inspirowany gwiazdą".
W treści e-maila powinno też znaleźć się wytłumaczenie źródła inspiracji oraz login, pod którym uczestnik obserwuje bloga.
4. Dopuszcza się wysłanie maksymalnie 2 prac przez jednego uczestnika.
5. Wysyłając swoją pracę, autor tym samym przyjmuje warunki Regulaminu i wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych zgodnie z ustawą o Ochronie Danych Osobowych ( Dz.U.Nr.133 pozycja 883).
6. Dzień 27 września 2012r. to początek trwania konkursu. Ostateczny termin przesyłania prac upływa z dniem 18 października 2012 r. o 23:59. Prace przesłane po tym terminie nie będą brane pod uwagę przy wyłanianiu zwycięzcy.
7. Nagrodą w konkursie jest  zestaw 2 produktów BH Cosmetics, w skład którego wchodzi: BH Cosmetics Party Girl Palette i 10-elementowy zestaw pędzli w skórzanym etui. Nagroda nie podlega zamianie na inną, ani zamianie na ekwiwalent pieniężny.
8. Wszystkie przesłane prace zostaną 19 października 2012r. opublikowane na blogu trustmyself-make-up.blogspot.com i poddane 4 dniowemu głosowaniu obserwatorów bloga. Ostateczny werdykt zostanie ogłoszony przez właścicielkę bloga trustmyself-make-up.blogpost.com mając na uwadze wyniki głosowania maksymalnie do 24 października 2012r. Nagroda zostanie wysłana pocztą w ciągu 7 dni kalendarzowych od otrzymania danych adresowych od zwycięzcy konkursu. Przesyłka nagrody tylko na terenie Rzeczpospolitej Polskiej.
9. Konkurs nie podlega przepisom Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz. U. z 2004 roku Nr 4, poz. 27 z późn. zm.).
10. Niniejszy Regulamin wchodzi w życie z dniem rozpoczęcia konkursu i obowiązuje do czasu jego zakończenia. W sprawach nie określonych w niniejszym Regulaminie zastosowanie mają przepisy Kodeksu Cywilnego oraz inne przepisy powszechnie obowiązujące.


________________________________________________________________

Rozdanie z BH Cosmetics

W tym konkursie może wziąć udział każda osoba, która publicznie obserwuje bloga i jednocześnie nie czuje się na siłach, aby tworzyć wymyślne makijaże. Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest odpowiedź na pytanie: "Jaki produkt BH Cosmetics chciałabyś przetestować najbardziej i dlaczego?". Do wygrania jest paleta cieni BH Cosmetics Party Girl Palette. Nagroda zostanie rozlosowana wśród osób, które w sposób poprawny zgłoszą się do konkursu i odpowiedzą na powyższe pytanie konkursowe. Regulamin konkursu znajdziecie poniżej.



Regulamin konkursu "Rozdanie z BH Cosmetics":
1. Organizatorem i jednocześnie sponsorem nagród konkursu jest blog trustmyself-make-up.blogspot.com.
2. Niniejszy konkurs adresowany jest wyłącznie do publicznych obserwatorów bloga.
3. Uczestnicy mają za zadanie zamieścić w komentarzach pod postem ogłaszającym konkurs komentarz o treści:
Obserwuję jako: [login]
E-mail: [adres e-mail]
Odpowiedź: [odpowiedź na pytanie konkursowe]
Pytanie konkursowe brzmi: "Jaki produkt BH Cosmetics chciałabyś przetestować najbardziej i dlaczego?".
4. Zamieszczając komentarz, autor tym samym przyjmuje warunki Regulaminu i wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych zgodnie z ustawą o Ochronie Danych Osobowych ( Dz.U.Nr.133 pozycja 883).
5. Dzień 27 września 2012r. to początek trwania konkursu. Ostateczny termin zamieszczania komentarzy upływa z dniem 18 października 2012 r. o 23:59. Komentarze zamieszczone po tym terminie nie będą brane pod uwagę przy wyłanianiu zwycięzcy.
6. Nagrodą w konkursie jest paleta cieni BH Cosmetics Party Girl Palette. Nagroda nie podlega zamianie na inną, ani zamianie na ekwiwalent pieniężny.
7. Spośród prawidłowo napisanych zgłoszeń zostanie wylosowana jedna osoba, która otrzyma nagrodę. Ogłoszenie wyników nastąpi w ciągu 3 dni roboczych od daty zakończenia przyjmowania zgłoszeń do konkursu. Nagroda zostanie wysłana pocztą w ciągu 7 dni kalendarzowych od otrzymania danych adresowych od zwycięzcy konkursu. Przesyłka nagrody tylko na terenie Rzeczpospolitej Polskiej.
8. Konkurs nie podlega przepisom Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz. U. z 2004 roku Nr 4, poz. 27 z późn. zm.).
9. Niniejszy Regulamin wchodzi w życie z dniem rozpoczęcia konkursu i obowiązuje do czasu jego zakończenia. W sprawach nie określonych w niniejszym Regulaminie zastosowanie mają przepisy Kodeksu Cywilnego oraz inne przepisy powszechnie obowiązujące.

65 komentarzy:

  1. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  2. co kryje się pod nazwą "publiczny obserwator"? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Osoba, której "avatar" widnieje po prawej stronie w "Obserwatorach" :)

      Usuń
    2. avatar lub nazwa użytkownika. nieraz avatar w komentarzach a w okienku obserwowania różni się ;)

      Usuń
  3. ciekawy konkurs, aż się prosi, żeby coś zmalować :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Ja aż takiego talentu nie mam, ale i cieni nie używam, więć życzę powodzenia wszystkim! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Oj kurde, a ja mam taki głupi aparat, że trudno mi będzie zrobić zdjęcia :( Ale postaram się.

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako: KateiJuż
    E-mail: permanence@wp.pl
    Od. na pytanie: Chciałabym przetestować paletkę z cieniami do powiek, ponieważ bardzo lubię makijaż oczu a przy paletce miałabym bardzo wiele możliwości kolorystycznych ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  8. Uuuuu, talentu do malowania nie mam :(
    Obserwuję jako: malawredota
    E-mail: malawredota@vp.pl
    Odpowiedź: Chciałabym przetestować jakąś paletkę, najbezpieczniej czuła bym się z cieniami z kolorze brązu, beżu, ale można by również było zaszaleć i stworzyć coś kolorowego z kolorową paletką :) Dopiero się uczę, ale mam mnóstwo inspiracji więc myślę że pędzelki by szybko poszły w ruch :)

    OdpowiedzUsuń
  9. A ja po raz pierwszy odważę się spróbować swoich sił w konkursie makijażowym (wnikliwi czytelnicy mojego bloga zapewne już wiedzą kto będzie inspiracją ;)) i drugim :)

    Obserwuje jako - southgirl
    Mail - mojakosmetyczka1@gmail.com

    Odp. na pytanie - Chciałabym przetestować jakikolwiek produkt marki BH Cosmetics, ponieważ pewnie nigdy sama nie zdecyduję się na zakup ze względu na zbyt wysoką jak dla mnie cenę, a słyszałam, że ich jakość jest świetna! Jestem cienioholiczką, więc nie muszę dodawać, że to dodatkowy argument ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. O Boże, moja praca właśnie poszła... boję się Waszych ocen dziewczynki, bądźcie zatem łaskawe, bo pierwszy raz się ujawniam w całej okazałości :P

      Usuń
  10. Obserwuje jako : ktosnaciebiepatrzy
    @ : roza9321@wp/pl
    Odpowiedź: Bardzo bym chciała przetestować właśnie tą paletkę ponieważ słyszałam że to bardzo dobra firma, a chciałabym jeszcze to sprawdzić na własnej skórze ;) Dopiero co uczę się makijażu i chciałabym mieć taką własnie poręczną paletkę, dużo bym ćwiczyła i wymyślała wiele kombinacji połączeń kolorów ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: Wena
    Mail: shoppingofwena@wp.pl
    Odp: Każdy, ponieważ nie znam jeszcze tej firmy :) (wstyyyd ;)

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako: Magda
    Email: szpinakozerca.gmail.com
    Odpowiedź: a ja z chęcią przetestowałabym eyelinery - za ich przepiękne kolory - uwielbiam kolorowe kreski, ale jeszcze nie spotkałam się z tak prześlicznymi kolorkami jak w BH Cosmetics :) jednak ich cena mnie odstrasza w tym momencie

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako: Ewelina
    mail: ewelinnna@o2.pl
    Odp. Z wielkim zainteresowaniem przetestowałabym paletę cieni Party Girl, ponieważ nigdy jeszcze nie miałam palety tak wszechstronnej pod względem kolorystycznym, tak zróżnicowanej i bogatej. Byłaby to prawdziwa perełka w moich skromnych zbiorach, pozwoliłaby z pewnością trzaskać przeróżne makijaże ciesząc wydajnością i feerią barw, byłaby sprzymierzeńcem w makijażowych eksperymentach, z pewnością pozwoliłby rozwijać umiejętności. Dopełnieniem palety, który chętnie bym dopadła jest też zestaw pędzli. Dobrymi narzędziami pracuje się przyjemniej, a pędzle BH Cosmetics wyglądają naprawdę zacnie;)

    OdpowiedzUsuń
  14. Super konkurs :) Chyba coś zmaluję :D

    OdpowiedzUsuń
  15. Ja nie czuję się na siłach do malowania. Dam szansę mojemu szczęściu :)

    Obserwuję jako: xkeylimex
    mail: kaylime@onet.pl
    Odpowiedź: Gdybym miała możliwość wyboru, najchętniej przetestowałabym Paletę 10 profesjonalnych różów (róży? xD). Oczywiście nie jest powiedziane, że od razu bym ją kupiła- potestowałabym, pomaziała się różnymi różami i wybrałabym ten odcień, który uznałabym za najlepszy dla mnie. A potem kupiłabym go w wersji pojedynczej ;)

    OdpowiedzUsuń
  16. obserwuję jako: bumtarabum
    e-mail: powrot.do.siebie@gmail.com
    Odpowiedź: Spośród kosmetyków BH cosmetics chciałabym wypróbować cienie. A to dlatego, że mam na ich punkcie totalnego hopla! Najbardziej odpowiada mi możliwość samodzielnego kompletowania palet magnetycznych, którą oferuje firma. Uwielbiam dobierać kolory. Z drugiej strony, warto byłoby wypróbować jakość na podstawie gotowej palety, zanim wykupię wszystkie dostępne cieni :)
    Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  17. A czy można wziąć udział w rozdaniu i konkursie jednocześnie? ;>

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Można, ale żeby było sprawiedliwe to w przypadku wygranej np. w konkursie makijażowym dana osoba nie może już wygrać w losowaniu ;)

      Usuń
    2. No wiadomo :) A to fajnie, bo może coś jeszcze zmaluję :D

      Usuń
  18. Obserwuję jako: inka2504
    e-mail: inka2504@gmail.com
    Odpowiedź: Ja uwielbiam, kocham, ubóstwiam itp itd kolory :D W związku z czym jak bym miała okazję posiadać paletkę Party Girl, to byłabym w siódmym niebie:D

    OdpowiedzUsuń
  19. obserwuję jako Paula
    e-mail: pineczka_91@vp.pl
    odpowiedź: kurczę chciałabym przetestować każdy kosmetyk jaki by mi wpadł w ręce:) dopiero zaczynam przygodę z makijażem (dlatego nie wyśle makijażu) a, o zgrozo, mam 21 lat :P moja kosmetyczka jest jeszcze uboga, ale sukcesywnie się powiększa, a ta paletka byłaby spełnieniem marzeń!:)

    OdpowiedzUsuń
  20. Wiedziałam ze ostatnio było coś podobnego: http://www.youtube.com/watch?v=3s2ZaJiykrk

    :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Takich konkursów jest ostatnio na pęczki (ale żeby nie było nie sugerowałam się żadnym innym), ale tutaj ja sama sponsoruję nagrody ;)

      Usuń
  21. oczywiście wezmę udział ;) w konkursie i rozdaniu ;) a może być kilka prac czy tylko 1?

    OdpowiedzUsuń
  22. obserwuję jako: Joanna Czarnocka
    e mail: jcphotodream@gmail.com
    chciałabym przetestować cokolwiek, bo szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o tej firmie. ;)ostatnio szukam swojej królowej kolorowych eyelinerów, więc może to właśnie ona ;)

    OdpowiedzUsuń
  23. obserwuję jako: A. K.
    e-mail: aagacia111@yahoo.com
    odpowiedź: Ja poszukuję nowej, skutecznej bazy pod cienie/makijaż więc chętnie sprawdziłabym Correcting Eye Primer lub Eye and Lip Primer.

    OdpowiedzUsuń
  24. obserwuję jako: guiltypleasures
    mail: nat_alia89(at)o2.pl

    Najchętniej przetestowałabym czerwony eyeliner w żelu, który pokazywałaś wśród wygranych kosmetyków. Taki kolor na powiece jest bardzo niecodzienny, na pewno konieczne byłyby mega "wypoczęte oczy", bo ten kolor podkreśla zaczerwienienia i sińce. Ale kusi mnie niesamowicie, bardzo podoba mi się czerwień na powiece. Jestem zwolennikiem raczej klasycznego wyglądu, ale na taką ekstrawagancję chętnie bym sobie pozwoliła :)

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: pplatyna
    mail: pplatynaa@gmail.com


    120 Color Palette 1st Edition - uczę się sztuki makijażu(sama), lubię tworzyć, eksperymentować z kolorami niestety zawsze pod ręką brakuje mi jakiegoś koloru i często muszę zmieniać zamysł tego co chcę zrobić. Cenie sobie dobrą pigmentacje i trwałość czy to pigmentów czy cieni więc nie kupuje masowo wszystkich produktów jakie zobaczę w sklepie. Pomału kolekcjonuje pojedyncze kolory i się nimi bawię - lecz nie mogę czuć się wolna i bez granic w tym co robię - często trafiam na mur nie do przeskoczenia. Taka paleta to spełnienie moich marzeń. Miała bym tyle kolorów i ich odcieni, że nie musiałabym się obawiać, że nie odzwierciedlę projektu makijażu, który powstał w mojej wyobraźni... W końcu dała bym upust mojej inwencji twórczej na 200% i dalej bym się rozwijała ;D i może kiedyś w niewielkim stopniu bym tworzyła takie cuda jak Ty ;)

    Najlepsze jest to, że ja cały czas dochodzę do wniosku, ze mi kolejnych kolorów potrzeba :D Chyba zbankrutuje :D

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako : Picola
    e-mail: j.olcia91291@gmail.com
    Odpowiedź: Najbardziej chciałabym przetestować paletę cieni BH Cosmetics, gdyż nie miałam z nią jeszcze osobiście styczności, a posiadane do tej pory palety zawsze mnie zawiodły. Chciałabym w końcu znaleźć zestaw cieni, które będę mogła z czystym sercem polecać i cieszyć się z wykonywanego makijażu, bez obsypywania i bez wyblakłego koloru!
    Pozdrawiam gorąco:)

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako: powietrzempijana23
    E-mail: dominika909@poczta.fm
    Odpowiedź: Najbardziej chciałabym przetestować paletę aż 120 (!) cieni BH Cosmetics, tyle kolorów to po prostu nieskończone możliwości w makijażu oczu, nieziemskie kombinacje... Aż się rozmarzyłam ! :)

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako: Madzia Cz
    E-mail: czmadzia7@gmail.com
    Odpowiedź: Chciałabym przetestować paletkę 120 cieni, ich trwałość i napigmentowanie. Z takim wachlarzem kolorów mogłabym nieźle poeksperymentować!

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako: paulusia;D
    E-mail: paulinahamiga@amorki.pl
    Odpowiedź: Chciała bym przetestować paletkę róży którą ostatnio często widać na blogach, wygląda bardzo ciekawie przyda się do wykończenia każdego makijażu. Ma różnorodną kolorystykę przez co bardzo mi się podoba <3

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako Rincewind99
    mail: rincewind9998@gmail.com

    Najchętniej przetestowałabym którąś z paletek - np Smoky Eyes albo właśnie Party Girl. Lubię mieć duży wybór kolorów, najlepiej tej samej marki, to bardzo wygodne a poza tym inspirujące. Często jest tak, że kiedy siadam przed lustrem, jeszcze nie wiem dokładnie co dziś "zmaluję"; niektóre moje kompozycje powstają przypadkowo, a kolory zestawiam ze sobą czasem w zależności od kaprysu albo humoru. Mając do dyspozycji takie paletki zyskałabym wolność wyboru i zapewne zaowocowałoby to w wielu nowych, szalonych makijażach :)

    OdpowiedzUsuń
  31. obserwuję jako: Camille
    mail: camillebeauty123@gmail.com
    odpowiedź: Z wielką ochotą przetestowałabym jakikolwiek kosmetyk tej firmy, ponieważ jest mi ona jak dotąd nieznana i jestem bardzo ciekawa jakości tych produktów :)

    OdpowiedzUsuń
  32. obserwuję jako : agatheee
    mail : agateeek@gmail.com
    odpowiedź : Jestem ciekawa wszystkich produktów tej marki, ponieważ nigdy jeszcze nie miałam okazji wypróbować jej kosmetyków, jednak najbardziej chciałabym przetestować eye liner z tej firmy, ponieważ mam duży problem z dobraniem odpowiedniego dla siebie ; )

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako: Kasienka23
    E-mail: nefretari23@gmail.com
    Odpowiedź: Najbardziej chciałabym przetestować właśnie tą paletę do makijażu, która jest do wybrania.Dlaczego? bo uwielbiam cienie,i ich nigdy nie jest dość w kosmetyczce. Bardzo podoba mi się opcja kolorystyczna w paletce Party Girl, 100% moje kolory!:)

    OdpowiedzUsuń
  34. obserwuję jako JungleDrum
    e-mail: jungledrum@interia.pl
    Bardzo chciałabym przetestować choć jeden produkt tej marki, niestety sama nigdy chyba żadnego z nich nie kupię, ponieważ domyślam się, że kosztują nie mało;) Jednym z nich jest właśnie ta paletka, którą, jak myślę, można wykonać miliony fantastycznych makijaży!

    OdpowiedzUsuń
  35. obserwuję jako: agn.ciu17
    e-mail: agn.ciu17@op.pl
    Niestety nie miałam jeszcze przyjemności przetestowania jakiegokolwiek produktu tej firmy więc chętnie bym to zmieniła :D Chętnie przetestowała bym paletkę w kolorach brązowych i beżowych bo w takich czuje się najlepiej.

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako: aga
    E-mail: aga@wzorki.info
    Odpowiedź: chciałabym przetestować paletę cieni BH Cosmetics Party Girl Palette ponieważ uwielbiam testować nowe kolory i cienie a tej firmy niestety nie miałam okazji jeszcze przetestować.

    OdpowiedzUsuń
  37. Przyłączam się do zabawy. ;)

    Odp. Nie będę oryginalna - chciałabym przetestować paletę cieni - a produktów tej filmy jeszcze nie miałam okazji zobaczyć na żywo. ;)

    Obserwuję jako: Alicja M.
    Mail: alicja.mw.net@gmail.com
    Notka: http://my-candys.blogspot.com/2012/10/trust-myself-make-up.html

    Zapraszam również na moje konkursy:
    http://my-shinning.blogspot.com/2012/10/konkurs-mikoajek.html
    http://my-candys.blogspot.com/2012/10/konkurs-na-mikoajki.html

    Pozdrawiam.
    Alicja.

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję jako: weronisiek
    E-mail: weronisiek@gazeta.pl
    Odpowiedź: Bardzo chciałabym pwypróbować paletę matowych kolorów, ponieważ obecnie poszukuję paletki idealnej dla swoich pierwszych kroków w makijażu, staram się nie stawiać na lśniące makijaże i jestem bardzo ciekawa jak paleta BH Cosmetics sprawdziłaby się u mnie.

    OdpowiedzUsuń
  39. Obserwuję jako: ewaossowska1
    E-mail: ewaossowska1@wp.pl
    Odpowiedź: Jeżeli jest możliwość przetestowania palety jaką można u Ciebie wygrać chętnie ją przetestuję. Co prawda nigdy nie używałam kosmetyków tej marki, ale bardzo lubię nowości i chętnie się skuszę. Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  40. Pędzle i palety no i tą paletę szminek co mosz.
    O jezu wszystko przecie z kosmetykami jest jak z pokemonami złap je wszystkie

    Klaudirghtnow@o2.pl
    Dalej to tam wiesz

    OdpowiedzUsuń
  41. Raz się żyje! Spróbuję i ja swoich sił :D

    OdpowiedzUsuń
  42. obserwuję jako Joanna_26
    E-mail: kabanos_25@onet.eu

    Odpowiedź: Oczywiście, że paletkę Party Girl. Może trudno w to uwierzyć ale przez 31 lat mojego życia moje oczy malowałam tylko kilka razy i to tylko na sylwestra. Przez ostatni rok mam szał na malowanie powiek i nie ma dnia bez próby wyczarowania czegoś wyjątkowego. Ta paletka byłaby spełnieniem takiego mojego malutkiego marzenia :)

    OdpowiedzUsuń
  43. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. obserwuję jako Nadian
      E-mail: nadian.nat@gmail.com

      Odpowiedź: Jeszcze nigdy nie testowałam kosmetyków tej firmy, a słyszałam o niej wiele dobrego. Moim marzeniem jest przetestowanie cieni. Każda paleta się mi podoba, ale najbardziej mi wpadła w oko paletka BH Day & Night Palette. Zawiera ona delikatne, jasne kolory a także bardziej odważne idealne do wieczorowych makijaży. Dzięki niej mogłabym stworzyć lekki makijaż dzienny w którym nie wieje nudą dzięki dużemu wyboru kolorów lub szalony makijaż na cało nocne imprezy.

      Usuń
  44. Obserwuję jako jooola pibdzi
    E-mail: byczek.fernando@buziaczek.pl
    Odpowiedz: Najchętniej z firmy BH COSMETICS przetestowałabym któryś z pędzli do makijażu. Uważam, że dobre pędzle w dużym stopniu wpływają na jakość makijażu. Posiadam wiele różnych rodzajów, z wielu różnych firm, a w mojej kolekcji brakuję tych z wyżej wymienionej firmy. Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuję jako: PAP
    E-mail: irenn.p@gmail.com
    Odpowiedź: Bardzo bym chciała przetestować paletkę ze szminkami/błyszczykami do ust. Nigdy nie miałam takiego zestawu i ciekawa jestem jak z jakością i trwałością, bo jakie są szminki w stickach to już wiem :)

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuje jako: Marlena Atchum
    E-mail: living.from@gmail.com
    Odpowiedz: Najbardziej chcialabym przetestowac BH Lip Gloss, bo jedna znajoma dostala ja w prezencie i teraz bez przerwy o niej mowi ;)

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję jako: Marta23
    E-mai: marta23107@gmail.com
    odpowiedź: Najchętniej przetestowałabym paletkę ze szminkami. makijaż ust jest moim ulubionym, może nadać kobiecości, seksapilu a także świeżości i dziewczęcego uroku:)

    OdpowiedzUsuń
  48. Odwlekałam zgłoszenie się do konkursu w nieskończoność i w końcu nie zostało mi zbyt wiele czasu, by wziąć udział w konkursie z makijażem, a więc zgłaszam się do samego rozdania :)
    Obserwuję jako: Chelsea-Lena
    E-mail: chelsea@onet.pl
    Odpowiedź: Z przyjemnością przetestowałabym paletę Jenni Rivera, ponieważ jest jesień, a kolorki w tej palecie są idealne na tą porę roku :)

    OdpowiedzUsuń
  49. Obserwuję jako: Agnieszka M.
    E-mail: lalka2@op.pl
    Odpowiedź: Kolory i makijaże to moje drugie życie, więc o palecie BH Party Girl marzę skrycie. Gdy ją tylko tu do wygrania zobaczyłam, tak bardzo się ucieszyłam. Chciałabym ją móc całować, całymi dniami i nocami testować... i testować <3 Sprawdzić jaką mają moc pigmentu, czy dodają memu oku intensywnego akcentu. Czy ich trwałość mnie zadowoli i szaleć noc całą bez grudek w załamaniu powieki pozwoli. Marzę by w mych dłoniach wylądowała, tak wspaniały kącik bym jej przygotowała <3

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuję jako: RedHead-Girl
    E-mail: katarzyna.pacut7@gmail.com
    Odpowiedź: Chciałabym przetestować cienie :) Uwielbiam eksperymentować z nowymi makijażami, bawić się barwami i odkrywać co pasuje do mojej twarzy ;).

    OdpowiedzUsuń
  51. Obserwuję jako: Westka
    E-mail: pieknodrzemiewnaturze@gmail.com
    Odpowiedź: Chciałabym przetestować 28 Neutral Color Palette. Ta paletka wygląda tak, jakby mój kolor oczu był inspiracją dla komponującej ją osoby. ;)

    OdpowiedzUsuń
  52. obserwuję jako:emilak199
    e mail:emilak199@o2.pl
    odpowiedź:Chciałabym przetestować palete 120 cieni BH Cosmetics ponieważ zawsze kiedy chce wykonać jakiś makijaż czy poeksperymentować nie mam jakiegoś koloru, bardzo nad tym ubolewam bo to mnie ogranicza,a zawsze sie znajdują jakies wazniejsze wydatki.Byłabym szczęśliwa posiadając taką paletę

    OdpowiedzUsuń
  53. Obserwuję jako: Ruda
    E-mail: south.thrash@gmail.com
    Odpowiedź: Chciałabym przetestować wszelakie pędzle, najlepiej pełen zestaw :) Uwielbiam się malować i kombinować, więc zestaw pędzli byłby dla mnie zabawką na dłuuugie tygodnie. Cienie się zawsze znajdą, a pędzli to nierzadko brakuje :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję, że zechciałaś przeczytać powyższą notkę i wypowiedzieć się na jej temat. Mój blog to nie miejsce na reklamę, proszę pamiętaj o tym :)