Rozdanie z Wibo

7/19/2012 Marta Gałuszka 59 Comments

Cześć!

Wczoraj przypominałam Wam o konkursie na projekt makijażu, a dzisiaj dla osób, które nie czują się najlepiej w wymyślaniu nowych makijaży i malowaniu ich na kartce mam coś innego :) Nagrody zostały ufundowane przez firmę Wibo, a są to 4 lakiery magnetyczne, 2 magnesy oraz paletka wypiekanych cieni z kolekcji Magnetic You Lovely. 



Regulamin:
1. Musisz być publicznym obserwatorem bloga lub polubić fanpage bloga na facebook'u.
2. Musisz odpowiedzieć na pytanie: "Co podoba lub nie podoba Ci się w moim blogu?"
3. Zgłoszenia przyjmuję w komentarzach pod postem konkursowym. Treść prawidłowego komentarza: 
Obserwuję/Polubiłam jako: 
E-mail:
Odpowiedź:
4. Niekompletne zgłoszenia nie będą brane pod uwagę przy wyłanianiu zwycięzcy.
5. Konkurs trwa od 19 lipca do 4 sierpnia. Wyłonienie zwycięzcy w ciągu 3 dni.
6. Spośród uczestników zostanie wylosowana jedna osoba, która otrzyma nagrodę. 
7. Nagrodę stanowi: 4x lakier magnetyczny, 2x magnes, 1x paletka wypiekanych cieni z kolekcji Magnetic You Lovely firmy Wibo.
8. Sponsorem nagród jest firma Wibo. 

PS. Aktualnie przebywam na Węgrzech, notka została dodana automatycznie :)

59 komentarzy:

  1. Obserwuję/Polubiłam jako: wypad/ Barbara H.
    E-mail: madisek@o2.pl
    Odpowiedź: Twój blog jest bardzo przejrzysty, wszystko jest w nim dopracowane i bardzo mi się to podoba. Cudowne są makijaże, które tworzysz i pokazujesz na zdjęciach. Chciałabym także częściej oglądać Twoje paznokcie, tego mi brakuje ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako: Ev
    E-mail: carpediem91@o2.pl
    Odpowiedź: Zmieniłabym nagłówek, ten co prawda nie jest zły, ale tworzysz tak piękne makijaże, że chętnie w nagłówku zobaczyłabym np. Twoje oczy w jakimś pięknym makijażu ;). Po prostu jak wchodzę na Twojego bloga, dopiero patrząc na zdjęcia przypominam sobie, że to Twój blog ;). Jeśli chodzi o plusy, uwielbiam Twoje makijaże :) Są jak z kolorowych czasopism, perfekcyjne i piękne.

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako:inka2504
    e-mail:inka2504@gmail.com
    odpowiedź: W Twoim blogu podoba mi się swego rodzaju perfekcja i profesjonalizm. Makijaże przecudowne (i te wyjściowe i wymyślne). Całość, treść, ułożenie bloga jest estetyczna, spójna, miło się patrzy i czyta. Po ciężkich chwilach w szarej rzeczywistości, choć na moment(no dobra, dłuższą chwilę..:p) można przenieść się w świat pasji i kolorystycznej bajki:) Oby tak dalej:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako: Palulina
    Lubię na FB jako: Paulina Ryp.-Abd.
    e-mail: pani.badu@gmail.com
    odpowiedź: podoba mi się precyzja w wykonywanych makijażach oraz nagłowek-cytat Audrey :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję/Polubiłam jako: Izabela H.
    E-mail: izabela.hagiel@gmail.com
    Odpowiedź: Twój blog uwielbiam za to, że zawsze mogę na nim znaleźć piękne i perfekcyjne makijaże na każdą okazję, podoba mi się również to, że nawiązujesz kontakt z czytelnikiem i starasz się odpowiadać na każdy komentarz. ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: Chochlik
    email: kara.nie@wp.pl
    Odp: jeśli chodzi o sprawy techniczne to przejrzystość, a jeśli o zawartość to na pewno wymyślne makijaże ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuje jako: konewka
    E-mail: konewka00@gmail.com
    Odpowiedź: Widac jak wiele pracy wkładasz w bloga i makijaże. Ogląda się je z zaparym tchem i lekką zazdrością ;) Ja mam wrażenie, że mimo tej pracy włożonej w to żeby pokazac ciekawy makijaz to sam makijaż przychodzi ci bardzo lekko i nie masz problemów z brakiem pomysłów. To tak jakbyś miała nieograniczoną niczym wyobraźnie. I tego głównie zazdraszczam, tej nieobraniczonej wyobraźni :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: Dii
    Lubię na Fb jako: Daria Matyja
    e-mail: diiska666@gmail.com
    Odpowiedź: Podoba mi się układ oraz ogólny wygląd bloga. Blog jest przejrzysty. Bardzo przyjemnie czyta się Twoje notki. Chyba nie ma rzeczy, która mi się nie podoba w Twoim blogu. ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako Rosalie_989
    email: rosalie_989@wp.pl
    Twój blog jest bardzo profesjonalny, uwielbiam cię oglądać, wszystko jest schludne i przejrzyste. Szanujesz swoich fanów, notki są składne i pisane poprawnie. Chciałabym na blogu zobaczyć więcej recenzji kosmetyków, a nie tylko same makijaże, bo tylko tego mi w tym blogu brakuje, a uważam że swoimi recenzjami możesz pomóc wielu osobom w wyborze kosmetyków ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: kascysko
    Email: kateguzdek@gmail.com
    Odpowiedź: Nagłówek jest dla mnie mistrzostwem świata! Doskonale (moim zdaniem;)) oddaje Twoją osobowość. "Buziaczki" jako nagłówki są słodkie i niesamowicie przykuwają uwagę. Nie mówiąc już o jakości Twoich zdjęć <3
    Same notki cenię natomiast za konkrety i brak "lania wody" ;)

    OdpowiedzUsuń
  12. Obesrwuję jako: sylwiab
    email: sylwiab@onet.pl
    odpowiedź: Kocham, kocham, kocham Twoją urodę! Jesteś taka filigranowa, modelingowa :) Uwielbiam Twoje zdjęcia ;))

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako: M.ina
    email: moje.spojrzenie.na.swiat@gmail.com
    odpowiedź: W Twoim blogu podoba mi się jego prostota i przejrzystość, bardzo przemawiają do mnie takie klimaty - wiadomo, gdzie co jest i wszystko można znaleźć. Piękne zdjęcia, konkretne i treściwe notki, widać, że wkładasz w nie mnóstwo pracy i serca. Nie do końca przemawia do mnie nagłówek, ten cytat widziałam już na kilku blogach, więc to jest chyba jedyna rzecz, jaką bym zmieniła.

    OdpowiedzUsuń
  14. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako: Wena
    Mail: shoppingofwena@wp.pl
    Odpowiedź: Nie podoba mi się szablon bloga, a podobają oczywiście Twoje makijaże ;)

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako: Arsenic
    Polubiłam jako: Arsenic
    E-mail: galiszkiewicz@o2.pl
    Odpowiedź: Cóż, w Twoim blogu nie podoba mi się kolorystyka - jest to subiektywna opinia, więc spokojnie możesz ją olać ;) Ale myślę, że mogłabyś się zastanowić nad zmianą bannera. Treść i wygląd są piękne, ale w mojej opinii jest nieco za duży i przesłania treści bloga. Poza tym jest taka fajna opcja, dzięki której można skrócić podgląd posta na głównej stronie - dzięki czemu widnieje tylko jego część, rozwijana po kliknięciu "czytaj dalej", tak jak to jest na moim blogu. Świetna opcja dla lubiących pisać obszerniejsze artykuły napakowane dużą ilością zdjęć, czyli konkretne - tak jak Twoje. Wówczas na głównej stronie znajduje się podgląd kilku czy kilkunastu postów, które mogą odbiorcę zainteresować, a nie tylko jeden.
    Ale tak naprawdę, jest bardzo w porządku. Lubię tu do Ciebie zaglądać. Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję/Polubiłam jako: Agnieszka Winiarowska
    E-mail: wisienka102@gmail.com
    Odpowiedź:Dla mnie też jest tu troche nudno, ja lubię kolory i jak coś się dzieje, a u Ciebie jest po prostu biało! Nie wiem czemu ale Twoje zdjęcia makijaży są jakieś nienaturalne, bardzo podrysowane, ale to moje zdanie, ale ogólnie chylę czoła bo ja nawet do pięt Ci nie dorastam w makijażu

    OdpowiedzUsuń
  18. obserwuję jako friko90

    Natalia Kieca - fb

    n.kieca@op.pl

    Co mi się podoba w Twoim blogu? Oczywiście makijaże, szczególnie te ekstrawaganckie i odważne. Jestem nimi po prostu zachwycona. Ponadto bardzo cenne są dla mnie recenzje kosmetyków :)

    OdpowiedzUsuń
  19. obserwuję jako magda
    mail : szpinakozerca@gmail.com
    odp: Bardzo lubię makijaże graficzne, choć nie ma szans na wyjście w takich, niezmiernie mi się podobają i porywają moje serce. Myślę, że można lekko powiększyć lewy pasek obok posta, ponieważ zauważyłam go dopiero przy którymś wejściu na bloga. Poza tym z racji tego, że nie za bardzo potrafię się malować, zawsze chętnie czekam na tutoriale makijaży na co
    dzień czy randkę :)

    OdpowiedzUsuń
  20. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: poloniamartyna
    E-mail: m_kowalewska_1a@wp.pl
    Odpowiedź: W twoim blogu podoba mi się przede wszystkim ta przejrzystość i estetyka z jaką go prowadzisz, łatwo mogę się na nim odnaleźć. Poza tym jeszcze wspaniałe makijaże, które przykuwają moją uwagę i stają się dla mnie inspiracją. :)

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: the.white.dots
    E mail: the.white.dots@op.pl
    odpowiedź : Najbardziej urzekł mnie nagłówek bloga. Dobry wstęp zachęca do dalszego odwiedzana :) Natomiast minusem jest zbyt duża ilość "pierdołek" po prawej stronie bloga.
    Pozdrawiam :**

    OdpowiedzUsuń
  23. obserwuję jako: Asia Wójtowicz
    email: asiaw2908@wp.pl
    odpowiedź: Skupię się na pierwszej części pytania, a więc co mi się podoba. Trafiłam na Twojego bloga szukając czegoś interesującego na temat makijażu i muszę przyznać, że od tamtej pory odwiedzam Cię regularnie;) Wygląd bloga uważam za skromny, jest to cecha jak najbardziej pozytywna, myślę że białe tło jest dobrze dopasowane, jaskrawe za bardzo by się gryzło z barwnymi makijażami, a przecież to na Twoich wpisach się skupiamy;) Podobają mi się wszystkie Twoje makijaże, są bardzo estetyczne, eleganckie, zarówno na dzień, jak i na wieczór jest ogromny wybór, wzorowałam się już na wielu Twoich pracach, z lepszym lub gorszym efektem;D podoba mi się chyba wszystko, regularne, częste wpisy- zawsze gdy do Ciebie zaglądam jest coś nowego, jak zawsze ciekawego;) Świetne są te wszystkie zwariowane cuda jakie tworzysz, których sama nie odważyłabym się wykonać;) Przeglądając archiwum można dostrzec jak coraz bardziej się rozwijasz, brawo!;)

    OdpowiedzUsuń
  24. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  25. Oj..coś mi sie pomieszalo przy nazwie.Jeszcze raz...


    obserwuje jako: Ajka Ann
    email: ajka0@tlen.pl.
    odpowiedź: Widze opinie rożne.Ja tam nie mam nic przeciwko minimalistycznemu stylowi bloga- kolorystyke nadrabiaja makijaże.

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako: WalkingOnAir
    e-mail: ankak1@poczta.onet.pl
    Odpowiedź: W Twoim blogu podobają mi się perfekcyjne makijaże, ,które zawsze wzbudzają u mnie zachwyt :) A nie podoba mi się obrabiane zdjęć, ponieważ lubię zdjęcia w 100% nieprzerabiane.

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako: Myrcella polubiłam tez na FB jako Mirela Sz.
    e-mail: mmyrcella@gmail.com
    odpowiedź:
    Podoba mi się to, że Twój blog jest bardzo przejrzysty. Przyjemnie się go ogląda. I lubię te makijażowe arcydzieła, które wyczarowujesz :)

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako: Mavia
    e-mail: madziia.w@gmail.com
    Odpowiedź: Mówiąc szczerzę, podobają mi się Twoje perfekcyjne makijaże, dopracowane i właściwie wykonane bezbłędnie.

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako:Barwna polubiłam na FB jako Justyna S.
    e-mail: js.1982@wp.pl
    Odpowiedź:
    Bardzo podobają mi się Twoje makijaże, jesteś bardzo pomysłowa.A przy tym staranne recenzje, poparte zdjęciami.Blog przejrzysty,czytelny.:)

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako: shellmua
    e-mail: oleeencja@gmai.com
    Odp. Podoba mi się to że każdy może znaleźć coś dla siebie, osoba,, która zaczyna przygodę z makijażem jak i ta, która szuka nowych inspiracji, notki są pisane przejrzyście i do tego super zdjęcia.

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję jako: Jasminta
    e-mail: justyna.pod@gmail.com
    Odp. Bardzo fajny blog inspirowany podróżami, makijażem, kosmetykami. Masz intrygującą i bardzo ciekawą urodę, więc każdy makijaż i każda recenzja są naprawdę niepowtarzalne i nietuzinkowe. Jak dla mnie blog świetny, układ minimalistyczny,a zatem czytelny. Ja jestem dopiero na etapie kształtowania własnego bloga, dlatego możlwość podejrzenia efektów pracy innych bloggerek to świetna inspiracja, bo dla mnie jesteś prawdziwą inspiracją.

    Pozdr J.

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako: Agnieszka W-S
    e0mail: agnieszkawojtowicz@wp.pl
    Odp. bardzo lubie Twoje makijaże w których pokazujesz swoje niesamowite zdolności oraz podobają mi sie recenzję kosmetyków, jest to bardzo przydatne dla wielu z nas
    pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako: Necia
    email: neciak89[at]gmail.com
    Odpowiedź: Oczywiście jestem do granic możliwości zakochana w Twoich makijażach, ale to już dawno wiesz ;) Bardzo lubię różnorodność notek i marek kosmetyków, które prezentujesz (bo są zarówno z tych wyższych jak i niższych półek cenowych), przejrzystość bloga i częstotliwość dodawania notek :) (i to piękne logo!) :)

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako Yasinisi (FB: Marta Ś)
    mail: sniezynka7@gmail.com

    odpowiedź: Szczerze powiem, że twój blog jest niemal idealny..
    Szata graficzna jest czysta, przejrzysta i taka kobieca (te usteczka jako odnośniki-cudne :) )
    Twoich makijaży zachwalać nie będę bo dziewczyny już pisały, że są genialne :D
    Wiele bym oddała by mieć choć połowę twojego talentu..
    Do tego świetne zdjęcia, co przy blogach urodowych jest niezwykle ważne.. Jak dla mnie nic nie musisz zmieniać :)

    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  35. obserwuję jako effa11 (FB ewa czelny)
    e-mail: Effa11@interia.pl
    Odpowiedź: Podoba mi się w twoim blogu przejrzystość, łatwo się go czyta i szybko bo mądrze, rzetelnie i na temat recenzujesz kosmetyki/produkty do makijazu i pielęgnacji:) Widać w nim pasje i oddanie. na temat makijaży nie będę się wypowiadać, bo nie potrafię znaleźć słów (pozytywnych oczywiście) by je skomentować. Aha i jeszcze jedno masz cudne kości policzkowe i jesteś dla mnie inspiracją:)) Pozdrawiam serdecznie.

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako: agnieszkazg
    Polubiłam jako: Agnieszka I.
    email: agoooooosia@gmail.com
    Odpowiedź: Jestem tu nowa i z tego, co zdążyłam zauważyć, Twój blog jest bardzo schludny, a po notkach widać, że lubisz to, co robisz i masz niezły talent. Bardzo podoba mi się Twój nagłówek, który jest mega kobiecy, podoba mi się również to, że masz wszystko poukładane.

    OdpowiedzUsuń
  37. obserwuję jako Maggie
    mail: kosmetyczkamaggie@wp.pl
    odpowiedź : podoba mi się wielka staranność w publikowanych postach i rzetelność w ich pisaniu ;) wzorowy blog do naśladowania ;)

    OdpowiedzUsuń
  38. Ja chcę o!
    Obserwuję jako Kosmetyczne Remedium
    mail: klaurightnow@o2.pl
    oj ty wiesz co mi się podoba: jestem tu z sympatii bo już od dawna zatruwam ci życie marudzeniem. Lubię twoje makijaże nasze pogaduchy i twoje podejście do kosmetyki. Nie lubię tego że przyprawiasz mnie o kompleksy HAHAHA
    Ogólnie wszystko jest na swoim miejscu wygląd bloga jest przejrzysty, publikujesz to co lubię czyli makijaże. Jak recenzujesz to też to co mogło by mnie zainteresować. Jest git :D

    OdpowiedzUsuń
  39. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  40. obserwuje: kingabojanska
    email: kingabojanska@hotmail.com

    odpowiedz: Podoba mi sie to ze jest przejrzysty i "czysty"jestem raczej zwolenniczka minimalizmu, piszesz w bardzo fajny sposob super zdjecia. co mi sie nie podoba lub co bym zmienila hmm nie mam wiekszych uwag :)

    OdpowiedzUsuń
  41. OBSERWUJĘ JAKO: Gosia Goshy
    E-mail : gosia0512@interia.pl

    NIE PODOBA MI SIĘ W TWOIM BLOGU :Szczerze powiem, że zbytnio nie podoba mi się szablon
    POLUBIŁAM : Twoje odważne makijaże wyglądają tak bardzo zmysłowo, atrakcyjnie i magicznie są w ręcz rewelacyjne

    Twoje makijaże są dla mnie wielką inspiracją i nauką dla mnie.
    twój FANPAGE już dawno polubiłam bo uwielbiam wręcz twój blog.

    ( fajnie było by gdybyś prowadziła makijaże na YT miałabyś dużą oglądalność )

    OdpowiedzUsuń
  42. Obserwuję jako: paulusia;D
    Lubię to Facebook: Paulina Hamiga
    E-mail: paulinahamiga@amorki.pl
    Odpowiedz: Twój blog jest całkiem ciekawy jednak ja lubię go za coś innego. Przede wszystkim uwielbiam patrzeć i podziwiać twoje prace które przedstawiają jak wielką masz pasję. Robisz makijaże i to nie takie zwykłe, pokazujesz nam swój oryginalny, niepowtarzalny styl. Uwierz nigdzie w sieci nie znajdę drugiej choć trochę podobnej pracy do twojej. Właśnie dlatego lubię twój blog za ORYGINALNOŚĆ która jest naprawdę rzadko spotykana w sieci. Lubię Twój blog również za to że zawsze odpowiadasz na zadawane pytania, starasz się choć jest wiele niemiłych osób które chcą w jakiś sposób Ci zaszkodzić, jednak ty zawsze sobie z tym radzisz. Reasumując całość (skoro jest to blog makijażowy) uważam że twoje prace są genialne, oprawa graficzna zdjęć jest bardzo dobra, zawsze dbasz by zdjęcia na blogu nie były "byle jakie", notki są takie jakie być powinny krótkie i na temat. Przez to właśnie Twój blog przyciąga , nie ma się co dziwić że jest aż 700 obserwatorów! Twoje prace inspirują! Oby tak dalej;)

    OdpowiedzUsuń
  43. Obserwuje/polubilam jako: karolinaoska
    email: karolina_osiecka@vp.pl
    odpowiedz: po pierwsze jestes inspiracja. zazwyczaj ogladam Twojego bloga wieczorem i rano wiem jak bedzie wygladal moj makijaz. podoba mi sie w Twoim blogu kreatywnosc, zafascynowanie makijazami, rzetelnosc i szczerosc. Ciesze sie ze piszesz o kosmetykach to co uwazasz, przekazujesz swoje spostrzezenia,a nie "slodzisz" o wszystkim. pokazuje to Twoja wiarygodnosc. i to chyba jest najwazniejsze. Blog jest bardzo przejrzysty, czysty, kolorowy, nie przerysowany. Fajne jest to ze masz dobry kontakt z nami-czytelnikami. chwalimy, lubimy, podziwiamy :) Pozdraiwam cieplo

    OdpowiedzUsuń
  44. Obserwuję jako Joasia (FB: Joanna J.)
    e-mail: joasiaj1987@gmail.com
    Odpowiedz: podoba mi sie szata graficzna bloga, brak nachalnych reklam, a przede wszystkim twoje wspaniałe makijaże- niesamowicie kolorowe i oryginalne.

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuję jako: Balbinka
    Polubiłam jako: Ewelina C.
    E-mail: ec92@interia.pl
    Odpowiedź: Hmm może mi nie uwierzysz, ale nie ma takiej tu rzeczy, która nie spodobałaby się Balbincę. Za to uwielbia oglądać makijaże i myśleć "Czemu ty babo tak nie umiesz?!"

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję jako : Paula
    Polubiłam jako : Paulina L.-Z.
    e-mail: pineczka_91@vp.pl
    Twój blog jest bardzo profesjonalny, makijaże bardzo pomysłowe, dopracowane w każdym calu. Wszystko na tym blogu olśniewa, tylu kolorów nie ma u siebie żadna inna make up'owa bloggerka:) Myślę, że można nazwać Cię kameleonem - w cokolwiek Cię ubrać, gdziekolwiek Cię zaprowadzić, w bądź jakim tle postawić, zawsze dopasujesz się makijażem:)
    Ileż ja bym dała, żeby umieć tak czarować makijaż:) Bo inaczej się chyba tego nie da rady nazwać:) Oby wena twórcza nigdy Cię nie opuściła:) pozdrawiam ;*

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję jako; Sylwia
    polubiłam: Orzeszyńska S.
    mail: orzeszynska.s@o2.pl
    Co bym zmieniła? W treści absolutnie nic. W zdjęciach jedynie nie podkoloryzowałabym tęczówki, bo masz piękne oczyska! Za to dodałabym jakieś inne tło, żeby nie było tak biało. Rób koniecznie dalej to co robisz, bo twoje makijaże są inspiracją dla wielu osób, w tym dla mnie!

    OdpowiedzUsuń
  48. Obserwuję jako : o.gawronska
    polubiłam : oliwia gawrońska
    mail : o.gawronska@o2.pl
    W twoim blogu podoba mi się najbardziej nagłówek. No przecież podobają mi się też notki , piszesz bardzo fajnie , notki masz bardzo ciekawe . nic dodać , nic ująć ;)

    OdpowiedzUsuń
  49. Obserwuję/Polubiłam jako: weronisiek/Weronika W.
    E-mail: weronisiek@gazeta.pl
    Odpowiedź: Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego talentu i na blogu podoba mi się wszystko wszystko! Uwielbiam tu zaglądać i cieszyć oczy :) Najbardziej podobają mi się zdjęcia, idealne, precyzyjne i tak dokładne, że wszystko widac jak na dłoni. A! I jeszcze usteczka mi sie podobają przy napisach :)

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuję/Polubiłam jako Być Idealną
    e-mail: wedgeslove@gmail.com
    Odpowiedź: Bardzo podobają mi się twoje makijaże - jedne z najlepszych w sieci. Widać że masz dobry sprzęt fotograficzny - dzięki temu blog wygląda profesjonalnie. Fajny masz układ ,szablon i te linki po lewej stronie. Za to bardzo nie podoba mi się nagłówek: po pierwsze jest za duży - myślę że lepiej sprawdził by się tutaj trochę krótszy - sam napis jakieś logo. Ta dziewczyna robiąca na drutach jest masakryczna :) wg mnie przynajmniej. W sumie żaden z twoich nagłówków mi się nie podobał

    OdpowiedzUsuń
  51. Obserwuję jako: Avenindra Rosjaneczka
    e-mail: kaska.wiecha@gmail.com
    Odpowiedź: Podoba mi się szata graficzna bloga - prosta i przejrzysta, dzięki temu można łatwo skupić się na treści notek. Makijaże oczywiście mi się podobają - jesteś bardzo kreatywną i zdolną osobą, nie sposób tego przegapić. Twoja odwaga w makijażach też mi się podoba. Tak trzymać! Jedyne co mi nie przypadło do gustu, to ta babka robiąca na drutach na samej górze, ale każdy ma inny gust - jeżeli Tobie się podoba, to w porządku :)

    OdpowiedzUsuń
  52. Obserwuję jako: doska154
    E-mail: Dianusia154@wp.pl
    Odpowiedź: W Twoim blogu szczególnie podobają mi się etykietki stron i nagłówek. B;log jest również bardzo przejrzysty i wszystko można łatwo i szybko znaleźć. Szczególny urok mają również wszystkie wykonane przez Ciebie makijaże i Twoje konkursy. Prawy pasek boczny jest świetny! Jest tak zaplanowany że co najbardziej potrzebne od razu wpada w oko i możemy od razu z tego skorzystać. Ach i ta biel świetna kompozycja !

    OdpowiedzUsuń
  53. Obserwuję/polubiłam jako: kasia93/Katarzyna Oliwia Jakubek
    Email: kasia93@interia.eu
    Odpowiedź: Bardzo podobają mi się makijaże z serii "Inspired by Places" oraz step by step.

    OdpowiedzUsuń
  54. Obserwuję jako: missindependentmrr
    email: jagna1394@wp.pl
    odpowiedz: Co mi się podoba? chyba szybciej byłoby wymieniac co nie;d Bo tak naprawde od samego nagłówka, ktory jest rewelacyjny poprzez makijaze,wyobraźnie, recenzje kosmetykow, styl prowadzenia bloga i przede wszystkim przejrzystosc jak i konkursy;d Twoj blog jest swietna inspiracją ;))
    Pozdrawiam;)

    OdpowiedzUsuń
  55. Obserwuję jako Maggie
    email: paagpapaganda@gmail.com
    odpowiedź: jak trafiłam na Twojego bloga to pomyślałam "jaka wymalowana małolata", jednak z czasem zmieniłam zdanie (szybciej niż mi się wydawało) i dowiedziałam się, że ani małolata ani 15latka :D mówię to dlatego, że wkurza mnie w jaki sposób (w jaki STRASZNIE BARDZO) przerabiasz zdjęcia. Wiem, że czasem trzeba je przerobić, zamaskować niektóre niepotrzebne rzeczy, ale dlaczego Twoja twarz różni się od tego jak wyglądasz w rzeczywistości (bazuję tutaj na zdjęciach ze spotkania bloggerek w Krakowie). Natomiast Twoje makijaże to jest po prostu bomba, zaczarowana bomba, masz tak niesamowity talent, że za każdym razem jak oglądam Twoje poczynania to nie potrafię oderwać wzroku od monitora! A moim jedynym marzeniem jest oddać się w Twoje ręce abyś i na mnie wyczarowała coś tak cudownego, co robisz na blogu!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Postanowiłam tu odpowiedzieć ;) Chodzi oczywiście o retusz zdjęć. Zważ, że na zdjęciach ze spotkania nie robię "dziwnych" póz, nie mam wymyślnego makijażu i jestem naturalna. Na zdjęciach na blogu wszystko zależy od mojego ustawienia się przed obiektywem. W taki sposób "tuszuję" swoje mankamenty, a makijaż robi drugie tyle. Dlatego na tych zdjęciach mogę nie przypominać siebie na co dzień w takim stopniu jak powinnam. To tak gwoli wyjaśnienia, bo u mnie retusz to usunięcie krostek z twarzy, rozjaśnienie cieni pod oczami i białek oczu, podkręcenie kolorów, czasami dodanie światłocienia. Na co dzień jednak nie maluję się "wyzywająco", bo wystarcza mi standardowa kreska i podkreślone usta ;)

      Usuń
  56. Obserwuję jako : Elizabeth
    email: elkaxd@wp.pl
    Odpowiedź; Niesamowita kreatywność, barwność pięknych makijaży, delikatność Twojej urody, profesjonalizm i dokładność w tworzeniu makijaży ;]

    OdpowiedzUsuń
  57. Obserwuję/Polubiłam jako: Mentality / Joanna P.
    email: gaffofcards@gmail.com
    Odpowiedź: Przede wszystkim podobają mi się makijaże, jakie zamieszczasz na blogu :). Dla wielu, zapewne, stają się one inspiracją... Nie pozostaje nic innego, tylko "śledzić" Cię nadal ;).

    OdpowiedzUsuń
  58. Obserwuj jako: ZajacKicak
    Na fb lubie jako: Kasia D.
    Email: ZajacKicak@gmail.com
    Odpowiedz: uwielbiam Twoj blog za swietne i profesjonalne makijaze :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję, że zechciałaś przeczytać powyższą notkę i wypowiedzieć się na jej temat. Mój blog to nie miejsce na reklamę, proszę pamiętaj o tym :)